Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy
DOPORUČUJEME
Prodám vzrostlý les, většina 120let a více, 0,9ha převážně BO, k.ú. Ledenice. Cena otevřena k jednání.
Číslo inzerátu  |  633317
Vloženo  |  24. 04. 2014
Změněno  |  24. 04. 2014
Stav  |  starší
Druh  |  nabídka
Kraj  |  Jihočeský
Viděno  |  4112410x
Zvýrazněn do  |  27. 04. 2014
Topován do  |  27. 04. 2014
Poslední topování  |  netopován
Zvýhodnit inzerát >> Přidat do výběru >> Zrušit inzerát >> Archiv podobných inzerátů >>

Cena: 600 000 ,-Kč

Prodám vzrostlý les - Kontaktní údaje

Jméno a příjmení  |  Marketa Kaplova
Kraj  |  Jihočeský
Okres  |  České Budějovice
Telefon  |  +420720579698
Email  |   Zjistit Email >>
Www  |  neuvedena

Hodnocení uživatele  |  0 pozitivní / 0 záporné  
přejít na hodnocení >>
další inzeráty od inzerenta >>

Prodám vzrostlý les - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Nevyplňovat:


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Prodej úrodného zemědělského pozemk
Prodám ornou půdu v obci Střížovice ,okres Kroměříž v k. ú. Střížovice u Kvasic o výměře 36523 m2 v jednom kuse /honu/ p. č. 495/5 . Cena 55,-Kč za m2 .
Pole, lesy dohodou
SUPER URGENTNÍ NABÍDKA PŮJČKY
Dobrý den, jmenuji se Bejr Tomáš, na tohoto poctivého poskytovatele půjček jsem narazil po tolika letech jednání s různými podvodníky, poté, co jsem mu dal všechny potřebné náležitosti, dnes jsem konečně dostal půjčku. kontaktujte tohoto poctivého věřitele na adrese:
Pole, lesy 200 000,-
Prodej půda 5837m2 Račice-Pístovice
Prodáme zemědělskou půdu v katastrálním území Račice-Pístovice na Vyškovsku, Jihomoravský kraj. Pozemky jsou jenom v Račicích. Půda je ohraničená vodním zdrojem, část pozemku je i za potůčkem - jsou tam i ryby. V krásné a žádané lokalitě. Výměra je cca 5 837 m2, z toho 5 571 m2 orné půdy, 167 m2 vedených jako trvalý travní porost a 51 m2 vodního koryta. Vše je geodeticky vyměřeno. Pozemek vyjmut ze ZD a je zcela volný. Je v pachtu na dobu neurčitou (za cenu 3.000 Kč za rok). K prodeji jenom jako celek. CENA: 150 Kč za m2 + provize RK.
Pole, lesy 875 550,-
Prodej pozemek Kninice u Boskovic
Prodáme soubor pozemků, zemědělskou půdu - orná půda, katastrální území Knínice, okr. Blansko, Jihomoravský kraj, jedná se o Knínice u Boskovic. K parcelám je vázána pachtovní smlouva na 5 let, pachtovné přes 4.000 Kč za rok. Nejsou umístěny vedle sebe. Prodejné jenom v celku. Společný součet těchto parcel orné půdy činí 4.183 m2. CENA: 120 Kč za m2 + provize RK.
Pole, lesy 501 960,-
Prodej pozemek 7249m2 Brodek u Koni
Prodáme pozemek v katastrálním území Brodek u Konice, okr. Prostějov, Olomoucký kraj. Jedná se o ornou půdu a je to velice zajímavý pozemek svou polohou poblíž zástavby.. Parcela se nachází na klidném místě s výhledem na obec. Přístup k pozemku po zpevněné komunikaci. Celková výměra parcely činí 7249 m2. CENA: 250 Kč za m2 + provize RK
Pole, lesy 1 812 250,-
Pujcka
Ahoj, V oblasti financí, investic a půjček mezi jednotlivci se specializuji, nabízím své služby všem lidem bezúhonným a především schopným dostát svým závazkům. Lezu v těchto oblastech: Osobní, Konsolidace, Reorganizace, Komerční, Studentské, Automobily, Různé/Ostatní, Obchod, Zemědělství, IT, Podnikové služby duševního vlastnictví, Průmyslníci, Umělci, Móda, Medicína, média, hypotéky, nemovitosti. Pro jakékoliv další doplňující informace mě neváhejte,Po vyplnění žádosti o půjčku přejděte online a podepište smlouvu o půjčce. Půjčku obdržíte do 24 hodin kontaktovat. kristynasvoboda677@gmail.com
Pole, lesy dohodou
Prodej zahrada 4500 m2 Židlochovice
Prodáme pozemky v katastrálním území Židlochovice, okr. Brno - venkov. Jedná se o tři pozemky vedle sebe o celkové rozloze asi 4500 m2 a celkové šířce asi 12 m. Umístěno mimo osadu. Pozemky jsou louka, zahrada. Bez inženýrských sítí. Rovina. Příjezdová komunikace zpevněná + nezpevněná. Na pozemcích je zbor chaty. Dá se postavit chatka/y. CENA: 1.000 Kč za m2 + provize RK.
Pole, lesy 4 500 000,-
Koupím lesy
Koupíme lesy po celé ČR, alespoň část porostu stáří 80 let a víc. Nabízíme nejvyšší možnou tržní cenu, platba při podpisu smlouvy, férové jednání. Jsme přímí kupující.
Pole, lesy dohodou


<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám vzrostlý les, většina 120let a více, 0,9ha převážně BO, k.ú. Ledenice. Cena otevřena k jednání., prodám, na prodej,Prodám vzrostlý les, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace