Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Sleva-info na tel. Cihlový byt 3+1 v osob.vlast. včetně garáže-Hranice na Moravě. Chcete výhody bydlení v domě s garáží, ale bez starostí s opravami, bez sekání trávy a trhání plevele na zahradě? Velký byt 3+1 (72,44 m2 + balkon 1,88m2) se zateplenou garáží (15,81m2) - přímo v BD. BD je situovaný ve starší zástavbě s vzrostlou zelení, ulice Pod nemocnicí. Dům je zateplen (PENB, en. tř. D), plast. okna. Byt v 1. patře má neprůchozí pokoje s centrální předsíní (6,65m2), z níž je vchod do všech pokojů, koupelny, WC i šatny. Z obývacího. pokoje (19m2) s parketami a kazetovým stropem-vstup na balkon, ložnice (12m2) dětský pokoj (14m2, kuchyně (9,22m2) s úložnými prostorami nad vchodem a prostornou spíží, předsíň (6,65m2) se samostatnou šatnou (2,08m2), koupelna s vanou i pračkou (2,25m2), WC (1,19m2). V bytě jsou renov. dveře, podlahy-zachov.parkety, koberce, lino. K bytu je sklep (6,04m2), společ. prostory– kočárk. a kolárna. Garáž je v domě (15,81m2). Nízké náklady na bydlení., prodám, na prodej,SLEVAByt 3+1s garáží v domě-Hranice, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace