Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Byt je světlý a suchý. Prvni patro. Dispozice 3+kk (60 m2), po celkové rekonstrukci. Plastová okna, nové dveře, podlahy (palubky) nebo plovoucí podlaha, dlaždičky v nové koupelně. Nová kuchyň se sporákem a troubou. Přípojka na myčku. Vytápění: Ústřední Topení s automatickým kotlem na uhlí. Byt má samostatný vchod z velké společné vstupní haly. Možnost umisteni nabytku apod. ve vstupní hale. Možnost využívání zahrady i k pěstování vlastní zeleniny. Celý pozemek je oplocen. Kočka a pes vítáni. Zastávka místního autobusu pár kroků od domu. V místě je pěkná hospoda, kde se hraje a zpívá, a obchod. Silný signál pro bezdrátový internet a TV signál. Děti vítany. Základní občanská vybavenost je v Dubé; supermarkety v České Lípe (18 km vzdálené) a v Doksech. Z Dřevčic jede přímý bus do České Lípy a do Dubé. Z Dubé přímý bus přes Mělník do Prahy. Měsični nájemné je 4.000 Kč, plus 700 Kč (vodné a stočné), plus elektřina (ca. 1.500 Kč ). Topeni v zimě je cirka 1.500 Kč. měsíčně. Volné teď. Poža, prodám, na prodej,Byt k pronájmu v rodinném domě v ob, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace