Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízím k prodeji byt v osobním vlastnictví v ulici 5. května v Pelhřimově k rekonstrukci. Bytová jednotka 3+1, 3. patro, podlahová plocha 65m2 + balkon 3,2m2 + sklep. Byt je dispozičně řešen vstupním zádveřím s přechodem do chodby, dva neprůchozí pokoje a obývací pokoj, kuchyně i koupela s oknem a samostatné WC. Dům je po revitalizaci, nový výtah/okna/zateplení, společné prostory v suterénu domu s kolárnou. Klidná lokalita s množstvím zeleně s kompletní občanskou vybaveností (obchody, školy, autobusové nádraží, hřiště, pošta, kino, lékárna, centrum 7 min chůze). Bezproblémové parkování před domem. Nízké měsíční náklady. Volný po dohodě., prodám, na prodej,Nabízím byt 3+1, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace