Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Světlý byt ve Stankově 1+1, částečně zařízený 31 m2. Bytová jednotka je situována ve IV. NP (3.patro) panelového bytového domu s bytovými jednotkami s orientací oken v bytě na jihovýchod (světlý slunný střední byt). Byt je kompletně provozně vybaven, nebyl delší dobu užíván, je standardně udržován a spravován. Byla provedena částečná modernizace bytu: výměna oken, výměna vchodových dveří do bytu, zateplení budovy kompletní výměna společných rozvodů do bytu. Bytový dům, ve kterém se byt nachází, je pětipodlažní, s novým výtahem, situován v okrajové lokalitě obytné zástavby bytových domů navazující na městskou zeleň a infrastrukturu. K bytu, náleží vlastní skladovací prostor (1x uzamykatelná kóje 2 m2) situovaná v přízemí bytového domu, částečně zařízený v kuchyni a s tím se i prodává. Parkování osobního automobilu ihned u bytového domu na veřejném parkovacím stání. Byt je vhodný a využitelný k trvalému rodinnému bydlení v klidné okrajové lokalitě s okolní veřejnou zelení, blízkou dostupností služeb. Dispozice bytu: Vstup, předsíň (3,5 m2), obývací místnost (15,90 m2), kuchyně (9,50 m2), koupelna a WC 2,10 m2). Vybavení bytu: Kuchyňská linka se sporákem na plyn, podlahové krytiny, nábytek-stolek a lenoška v kuchyni. Bytová jednotka je situována ve VI. NP (3.patro) panelového bytového domu s osmnácti bytovými jednotkami. Město Staňkov má 3268 obyvatel a první zmínka je z roku 1322. Město má veškerou občanskou vybavenost, školu, školku i střední školu. Za domem je dětské hřiště. obec: Staňkov číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 269657, prodám, na prodej,Prodej bytu 1+1 ve Staňkově u Holýšova 31 m2, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace