Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Pěkný slunný byt se nachází v prvním patře panelového domu v dolní části města na ulici Sokolovská. K dispozici je výtah. Byt je udržovaný v dobrém stavu , jádro je původní. V bytě jsou plastová okna a prostorná zasklená lodžie. Na podlahách je linoleum. Vytápění a ohřev vody jsou centrální. Dům prošel v roce 2013 bydlení. Byt je ihned volný. S financováním vám ráda pomůže naše finanční poradkyně ! kompletní revitalizací,( zateplení, fasáda, rekonstrukce balkonů). Větší kuchyň s plynovým sporákem, na ni navazuje obývací pokoj s lodžií, menší ložnice a vedle ložnice šatna. K bytu náleží sklepní kóje a společné prostory. Dům je celkově dobře udržovaný, obydlený slušnými nájemníky. V okolí domu je parková zeleň s lavičkami a velmi hezké dětské hřiště. Kousek od domu je nákupní centrum, škola, školka, pošta, lékárna, lékaři i odborní lékaři. Nabízí se zde pěkné a klidné bydlení v blízkost přírody a řeky Dyje. Výhodou jsou zde nízké náklady., prodám, na prodej,Prodej bytu 2+1 s lodžií ve Znojmě, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace