Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví ve vyhledávané severní části Brna - Lesné, v 1. patře panelového domu na ulici Fillova. Dům byl v letech 2012-13 revitalizovaný - zateplení,fasáda, balkony, výtah - do mezipatra. Plocha bytu je 55,57 m2 + balkon 4 m2. Obývací pokoj 21 m2 s nikou, ložnice 12 m2, kuchyně 8,75 m2, koupelna s vanou 2,1 m2, samostatné WC - jádro umakartové. Prostorný balkon 6 m2 s výhledem do zeleně. Sklepní kóje 2 m2. Neprůchozí pokoje. Vybavení: kuchyňská linka, vestavěné skříně, plastová okna, žaluzie, podlahy parkety a dlažba. Nízké měsíční náklady na bydlení, tříčlenná rodina - do 5.500,- Kč včetně energií. Orientace: obývací pokoj - J, ložnice a kuchyně - S. Topení centrální, kotelna u domu. Termín uvolnění: cca do 2 měsíců. Cena je uvedena bez provize RK., prodám, na prodej,Prodej bytu 2+1 v OV - Brno-Lesná, , prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace