Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nab. prodej bytu 3+1 v OV-Brno, ul. Bořetická,v zrekonstr. byt. domě v lok.Vinohrady (část obce Židenice). Parkov. před domem, zeleň, hřiště. BD má 13 nadzem. a 1 podzem. podlaží se sklepy, je zateplen, plast. okna, nové vstup.dveře, výtahy aj. Nově i bezbariér. zadní vchod- kočárky, invalidé. Byt je v 3.NP, možnost využ. uzamyk. kočárkárny a kolárny na patře. Orient. bytu-obýv. pok. s balkonem, ložnice a kuchyně-na východ, dětský pok. na sever.Výměry-dle plánku k nabýv. list.bytu :předsíň–9,61m2, kuchyně–9,07m2, obýv. pok.– 20,0m2, pokoj–12,09m2, pokoj–8,02m2, koupelna–2,85m2, WC-1,09m2. K bytu náleží sklepní kóje–cca 1m2 a balkon-lodžie–4,77m2. Nákl.2021– 4274 Kč/měs. Byt- původní stav-umak.jádro. Je možno přikoupit také samost. garáž v garáž. objektu-není předmětem tohoto prodeje, cena zvlášť. PENB-z 4.11.2014– en.tř.C. Cena již včetne provize.,Majitel si vyhrazuje výběr nejvýhod. nabídky. V případě více zájemců může být využ. aukce. Další info a prohl. zajistíme na zavolání., prodám, na prodej,Prodej bytu 3+1, Brno, ul.Bořetická, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace