Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodej atypického bytu 3+1 v osobním vlastnictví, 5. patro bez výtahu (šesté nadzemní podlaží), půdní vestavba, zast. plocha 112 m2, užitná plocha 87 m2, staří bytu 18 let, ve zděném domě v blízkosti centra, zateplený, nová střecha, okapy, krovy. V chodbě (na zemi dlažba) je veliký úložný prostor, z chodby je vstup do dětského pokoje, kde je koberec, a do obývacího pokoje, který je obloukem otevřen do kuchyně s kuchyňskou linkou na míru, podlahy lamelové. Z obývacího pokoje vstup do ložnice, kde je koberec, z ní vchod na balkón ve dřevě s výhledem do dvora (na zemi dlažba). Dále z obývacího pokoje vstup do malé chodbičky, z níž se vchází na WC, kde je zabudováno umyvadlo a kotel Dakon, byt má své vytápění a dále je z chodbičky je vchod do velké koupelny s vanou, bidetem a toaletkou, vše v dlažbě. Vedle bytu je komora. Je možno zbudovat menší úložný prostor nebo prostor na spaní ve volných zateplených prostorách nad bytem. Parkování zdarma ve dvoře domu., prodám, na prodej,Prodej bytu 3+1 v HK, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace