Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

K prodeji udržovaný BYT 3+1 v osobním vlast., v Brně, ul. Bořetická, bez hypoték,k dispozici po zaplacení- (krátkodobý pronájem). Před vchodem do BD jsou parkov. místa, dět. hřiště a zeleň. V blízkosti školka. MHD zastávka a garáže-cca 100m od domu. Bytový dům je po revitalizaci, má 13 NP a 1 PP. Byt je v 3.NP, na patře je kočárkárna. Orientace: velký obývací pok. se vstupem na balkon, dětský pok. a kuchyně-na východ, ložnice-na sever. Byt má sklep. Výměry-viz plánek. UP 64m2+balkon 4,77m2. Nízké náklady-2022- 4741,-Kč/m. Energ. náročnost bud.-tř.C, úsporná. (PENB vyhot. 4.11.2014). Cena bytu DOHODA - INFO NA TEL. 777747680. K bytu je možno přikoupit samostatnou GARÁŽ (18m2) v parkovacím objektu cca 100m od domu. Cena garáže je zvlášť, není součástí ceny bytu - info na tel. Garáž je výhodou, nikoliv podmínkou koupě bytu., prodám, na prodej,Byt 3+1+možnost garáže-cena info te, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace