Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy
DOPORUČUJEME
Dobrý den,
Při pohledu úvěrů na podporu svého podnikání,
  pro projekt ke koupi
byt. Pokud se vám vaše banka žádá vás podmínky
nejsou schopny splnit. starost já jsem vážný a upřímný člověk, jsem poskytovat půjčky v rozmezí od 1500 do milionů € 50 € na všechny osoby schopny splnit svůj závazek k dalšímu úroková sazba je 2%,
Potřebujete-li peníze z jiných důvodů, neváhejte a kontaktujte mě pro více informací.
Vážné a poctivé jednotlivce,
Děkuji kontaktujte mě e-mailem: nadyadouxer@gmail.com
Číslo inzerátu  |  692047
Vloženo  |  30. 09. 2015
Změněno  |  30. 09. 2015
Stav  |  starší
Druh  |  nabídka
Kraj  |  Středočeský
Okres  |  Mladá Boleslav
Zvýrazněn do  |  nezvýrazněn
Topován do  |  netopován
Poslední topování  |  netopován
Zvýhodnit inzerát >> Přidat do výběru >> Zrušit inzerát >> Archiv podobných inzerátů >>

Cena: 1 500 ,-Kč

Šance pro lidi veul úvěr. - Kontaktní údaje

Jméno a příjmení  |  nadya douxer
Ulice  |  
Město  |  praha
Kraj  |  Středočeský
Okres  |  Praha-západ
Telefon  |  +4201256987
Email  |   Zjistit Email >>


Hodnocení uživatele  |  0 pozitivní / 0 záporné  
přejít na hodnocení >>
další inzeráty od inzerenta >>

Šance pro lidi veul úvěr. - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Nevyplňovat:


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Pronájem byt 1+1 Velká Bíteš-Březka
Pronajmeme byt v RD o velikosti 1+1, Velká Bíteš - Březka, okr. Žďár nad Sázavou. Březka je malá vesnice, část města Velká Bíteš v okrese Žďár nad Sázavou. Nachází se asi 4,5 km na západ od Velké Bíteše. Jedná se o byt cihlový, v přízemí domu z celkových dvou pater bez výtahu. Byt je bez balkonu. Koupelna se sprchovým koutem a WC dohromady. Celková plocha bytu je 40 m2. Velikost pokoje je 22 m2. Samostatná kuchyně. Samostatný vchod a vstup. Byt je zařízený. Byt má kuchyňskou linku, vařič, stůl a židle, skříně, 2 postele, lednice, pračka k dispozici společná v přízemí domu. Základní vybavení kuchyně (nádobí). Byt je volný ihned. Byt je určen pro 1 až 2 osoby bez zvířat, pracující a nekuřáky. CENA: 14.900 Kč měsíčně vč. energií a internetu (paušál, energie se dále nevyúčtovávají) + provize RK. Vratná kauce 5.000 Kč. Nevratná kauce 5.000 Kč (určena na závěrečný úklid bytu).
Byty 14 900,-
Pronajem byt 3+kk, 72m2, v Nyranech
K pronajmu byt 3+kk, 72m2 s balkonem, prvni patro,v RD, u Lidlu Nyrany. Nemovitost je ihned k nastehovani, bez provize. RK prosim nezavolat. Dekuji. Cena 13.000 Kc + energie a sluzby.
Byty 13 000,-
Pronájem Bytu 3+KK
PRONÁJEM zařízeného BYTU 3+KK (+menší spižírna). K bytu náleží parkovací stání. Bytová jednotka je umístněná v 2.NP. Byt je v okresu Břeclav v klidné časti obce Drnholec. Celková podlahová plocha bytu je přes 81 m2. Byt je kompletně zařízen a veškeré vybavení, které na fotografiích v bytě zůstane. Hlavní místností je obývací pokoj s nadstandardně zařízenou kuchyní. Je zde elektrická trouba, digestoř, myčka, indukční deska i lednička. Součástí pronájmu je i sklep. K dispozici rovněž pračka a televizor. Byt je vytápěný novým plynovým kondenzačním kotlem, který zajištuje i ohřev vody. Měsíční nájemné 15 000,- kč + inkaso 5000,- kč (elektřina, plyn, voda a internet) Požaduji vratnou kauci ve výši 35.000,-Kč. Byt je volný od 21.6. 2024 možnost i dříve, pro více informací mě kontaktujte na tel.:608800554
Byty 15 000,-
Pronájem pokoj 23 m2 Chudčice
Pronajmeme pokoj v bytě 3+1 v obci Chudčice, okr. Brno - venkov. Pokoj je v cihlovém domě bez majitele (celý dům je určen pouze k pronajímání). Byt 3+1 je v prvním patře bez výtahu a je v dobrém stavu. Pokoj je také v dobrém stavu a je se samostatným vstupem, uzamykatelný, neprůchozí. Určen pro jednu až dvě osoby. Celková plocha pokoje je asi 15 m2. Pokoj je zařízen. Společný prostor je kuchyně, sporák, lednice, pračka, stůl, židle, koupelna se sprchovým koutem a wc dohromady. Internet, parkování za plotem na vlastním pozemku v ceně. Občanská a sociální vybavenost v místě. Spojení autobus. Vzdálenost Kuřim 6 km, Tišnov 8 km, Brno 20 km, Veverská Bítýška 3 km. Pokoj je volný ihned. CENA: 7.000 Kč měsíčně včetně energií, internetu a parkování měsíčně pro jednu osobu + provize RK a 6.000 Kč měsíčně včetně energií, internetu a parkování pro 2 osoby (celkem 12.000 Kč) + provize RK. Vratná kauce 5.000 Kč za osobu.
Byty 9 000,-
Pronájem byt 1+kk Chudčice, Brno-ve
Pronajmeme byt v osobním vlastnictví o velikosti 1+kk v obci Chudčice, okr. Brno - venkov. Jedná se o cihlový byt v přízemí, novostavbu. Byt je o rozloze 29 m2. Bez balkonu. K dispozici je ale venkovní terasa. Byt je zařízený. Pračka, lednička, obývací stěna, manželská postel, stůl, židle, sporák, kuchyňská linka, botník, šatní skříň. Byt je do tvaru L. Koupelna se sprchovým koutem a WC dohromady. Parkování za plotem na soukromém pozemku. Byt je volný ihned. Od Brna vzdálenost 20 km, od Veverské Bítýšky 3 km, od Kuřimi 6 km. Občanská a sociální vybavenost v místě. Spojení autobus. CENA: pro jednu osobu celkem nájem včetně energií a internetu je 11.500 Kč měsíčně (z toho zálohy na energie jsou 2.000 Kč), další osoba plus 600 Kč + provize RK. Vratná kauce 11.500 Kč.
Byty 11 500,-
Pronájem Bytu 2+KK
BEZ REALITKY BEZ PROVIZE! NABÍZÍM PRONÁJEM BYTU 2+KK s parkovacím stáním u bytu, byt po celkové rekonstrukci se nachází v 2. patře. Byt je v okresu Břeclav v obci Drnholec. Celková podlahová plocha bytu je přes 69 m2. Byt bude k nastěhování od 1. dubna 2024. V prostorné kuchyni je umístěna kuchyňská linka s elektrickou indukční deskou, elektrickou troubou, lednici, myčkou, pračkou a digestoří. Koupelna je vybavena vanou se sprchovým koutem, umyvadlem. Byt je vybaven jídelním stolem, sedací soupravou, postel 180x200, komoda, obývací stěnou a 2x stoleček. Dům je vytápěný Elektrickými přímotopy, bojler zajištuje ohřev vody. Poblíž domu je veškerá občanská vybavenost, obchody, lékaři, lékárna, restaurace i zastávka autobusu. Základní škola a školka je pěšky dostupná do 5 minut. Měsíční nájemné činí 14 000 Kč, + zálohy na vodu a elektřinu.(dle smlouvy E-ON) Požaduji vratnou kauci ve výši 35.000,-Kč. Pro více informací kontaktujte mě na tel:
Byty 14 000,-
Pronájem bytu 3+kk na ul.Vildomcova
Pronájem velmi hezkého slunného bytu s balkonem na ulici Vildomcova, v blízkosti centra města. Dům je zateplený, okna plastová , plovoucí podlahy. Kuchyň je vybavená vestavnými spotřebiči. V koupelně je vana i sprchový kout. Toaleta je samostatná. Balkon je situovaný do klidné ulice. Parkoviště před domem. V domě jsou společné prostory na uskladnění kol a kočárků. Byt je velmi vkusně zařízený. V blízkém okolí jsou školy, obchody, restaurace, lékaři a úřady. Zálohy na vytápění, teplou a studenou vodu jsou 4.000,– Kč/měs. Elektřina bude přepsána na nájemce. Vratná kauce je 20.000,– Kč Hledáme slušné nájemníky, nekuřáky a bez zvířat. K nastěhování od 1.3.2024.
Byty 14 000,-
POTŘEBUJETE NEBANKOVNÍ PŮJČKU
Půjčka až 150 000 000 Kč/EUR od soukromého investora, po celé ČR. rychlé vyřízení, vhodné pro výplatu exekucí, sloučení mikropůjček a dalších nevýhodných půjček do jednoho. Délku splácení a výši splátky si určíte sami, kontaktujte nás na Email:>mhorackova04@gmail.com
Byty 10 000,-


<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Dobrý den, Při pohledu úvěrů na podporu svého podnikání,   pro projekt ke koupi byt. Pokud se vám vaše banka žádá vás podmínky nejsou schopny splnit. starost já jsem vážný a upřímný člověk, jsem poskytovat půjčky v rozmezí od 1500 do milionů € 50 € na všechny osoby schopny splnit svůj závazek k dalšímu úroková sazba je 2%, Potřebujete-li peníze z jiných důvodů, neváhejte a kontaktujte mě pro více informací. Vážné a poctivé jednotlivce, Děkuji kontaktujte mě e-mailem: nadyadouxer@gmail.com, prodám, na prodej,Šance pro lidi veul úvěr., prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace