Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Část objektu byla v r. 1996 v „rustikálním“ stylu zrekonstruována a část nově vybudována. Skládá se z několika částí: „Hotel“ (zast. pl. 1.855m2) – dispozice: recepce, restaurace (150 míst + zahrádka 90 míst), bar, salonek s krbem, 3 jednolůžkové pokoje, 38 dvoulůžkových pokojů, 3 čtyřlůžková apartmá, 1 pětilůžkové apartmá (celkem 96 pevných lůžek + 9 přistýlek), dále je v budově kuchyň, sklady kuchyně (dle požadavků hygieny), kanceláře, vlastní prádelna, kotelna, výtah, garáž ... „Business centrum“ (zast. pl. 950m2) – bar (typu „loft“), krytý bazén s vířivkou, velký sál 300 osob, malý sál 100 osob (vhodné pro oslavy, konference, kongresy, výstavy apod.),kuchyň, fitness, masáže, sauna, technický výtah, dále kanceláře a prostory ke službám k pronájmu (různě dispozičně volitelné) a byt 4+1. „Bytová jednotka“ (zast. pl. 100m2) – 2+1 vhodný k ubytování personálu, popř. k pronájmu jako apartmán. „Technická budova“ (zast. pl. 1.075m2) – možnost pronájmu ke komerčním účelům., prodám, na prodej,Hotelový komplex v Nové Cerekvi, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace