Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízím k prodeji víceúčelový cihlový dům vhodný k bydlení i podnikání na Havlíčkově ulici kousek od centra města Kroměříž, která je dostupná pěšky i MHD, v okolí k dispozici dostatek parkovacích míst. Nedaleko Podzámecká i Květná zahrada. Veškerá občanská vybavenost v nejbližším okolí. V I. NP jsou dispozičně řešeny prostory restaurace – výčep s lokálem, jídelna a sál, dále prostory kuchyně se skladovým zázemím a sociálním zařízením, V patře se nacházejí tři pokoje, společenská místnost a toalety. Součástí objektu je i samostatný byt s vlastní koupelnou a místností pro kuchyňský kout. Objekt o výměře 227m2 je napojen na veškeré inženýrské sítě. , prodám, na prodej,Penzion a restaurace, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace