Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy
DOPORUČUJEME
Nabízíme k prodeji pěkný rovinatý pozemek o velikosti 2672 m2, obec Zvole, okres Praha-Západ. Směrem na Vrané nad Vltavou. Pozemek je na hranici obce, poslední dům se nachází cca 500m od pozemku, aktuálně jako orná půda. K pozemku je místní příjezdová komunikace. Jedná se o pozemek s pěkným výhledem, na velice mírném svahu, velmi slunečné a klidné místo. V sousedství jsou pole a kousek lesa. Zvole u Prahy je velmi atraktivní lokalita bez jakýchkoliv rušivých vlivů, a pomalu zde vzniká satelitní městečko kousek za Prahou. Tento pozemek se však nachází kousek od hlaví zástavby. Nedaleko vyrůstá město všeho Dolní Břežany, kde nalezneme vše a to od kultury přes vzdělání až po sport. Jde v každém případě o ekologicky velmi čistou oblast. Vzhledem ke stálému růstu cen nemovitostí v této krásné lokalitě a současné atraktivní ceně doporučuji tyto pozemky jako vynikající a bezrizikovou investici!
obec: Zvole
číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 188885
Číslo inzerátu  |  329743
Vloženo  |  01. 09. 2010
Změněno  |  07. 01. 2019
Stav  |  starší
Druh  |  nabídka
Kraj  |  Středočeský
Okres  |  Praha-západ
Viděno  |  1173636x
Zvýrazněn do  |  nezvýrazněn
Topován do  |  netopován
Poslední topování  |  netopován
Zvýhodnit inzerát >> Přidat do výběru >> Zrušit inzerát >> Archiv podobných inzerátů >>

Cena: 450 000 ,-Kč

Obrázky k inzerátu Pozemek 2600 m2 Zvole u Prahy okr. Praha západ

Pozemek 2600 m2 Zvole u Prahy okr. Praha západ - Kontaktní údaje

Jméno a příjmení  |  Avareal 25001710
Ulice  |  
Město  |  
Kraj  |  Hlavní město Praha
Okres  |  Hlavní město Praha
Telefon  |  800107777
Email  |  info@avareal.cz
Www  |  www.avareal.cz


Hodnocení uživatele  |  0 pozitivní / 0 záporné  
přejít na hodnocení >>
další inzeráty od inzerenta >>

Pozemek 2600 m2 Zvole u Prahy okr. Praha západ - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Nevyplňovat:


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Prodej stavebního pozemku Kovalovic
Přímá majitelka prodá pozemek vhodný ke stavbě rodinného domu, chalupy nebo komerčni stavby v Kovalovicích (Brno - venkov, poblíž Slavkova). Klidná menší obec má dobrou dopravní obslužnost, občanskou vybavenost, i přírodní koupaliště. Ev. číslo: N/RSB/19899/23 Plocha pozemku: 1.463 m² Šířka pozemku: 18 m Inženýrské sítě jsou zavedeny: elektřina (230V, 400V), vodovod, kanalizace.
Pozemky, stavební parcely 8 000 000,-
Prodej stavebního pozemku Únanov
K prodeji nabízíme v Únanově u Znojma pozemky, tvořící jeden stavební pozemek o výměře cca 800 m2. Pozemky jsou určeny územním plánem k zastavění obytnou zástavbou. Na hranici pozemku jsou veškeré dostupné inženýrské sítě. Kolem pozemku vede asfaltová místní komunikace, ze které je k pozemku bezproblémový přístup. Pozemek leží v klidné části obce. Okolí tvoří zástavba nových rodinných domů. Únanov je velmi žádaná lokalita v bezprostřední blízkosti Znojma s výbornou dopravní dostupností do centra města. V okolí obce je pěkná příroda s lesními porosty, nedaleko je Výrovická přehrada a přímo v obci koupaliště Pohoda. Tento pozemek nabízí skvělé možnosti pro bydlení v příjemném prostředí menší obce, přitom kousek od města, které je vzdáleno jen 5 kilometrů.
Pozemky, stavební parcely 2 080 000,-
Prodej stavebního pozemku v Drnholc
K prodeji nabízíme stavební pozemek o výměře 1248 m2 v obci Drnholec. Pozemek leží na mírném vršku nad obcí, do centra obce je to pěšky 10 minut. V této lokalitě plánuje obec výstavbu rodinných domů, z nichž jeden už zde stojí. Místo je vhodné pro výstavbu moderního, soběstačného a nízkoenergetického domu. Obec plánuje v budoucnu tyto zajímavé pozemky zasíťovat, což určitě ještě zvedne cenu nemovitosti. Nyní je k dispozici pouze elektřina. Se stavbou ale není nutné čekat, dům si můžete vybavit vlastní studnou a malou čističkou odpadních vod, tím se ušetří nemalé prostředky za vodné a stočné, což není v dnešní době zanedbatelné. Drnholec je městys s kompletní občanskou vybaveností, má velmi dobrou dojezdovou vzdáleností do Brna, Mikulova a Pohořelic. Leží v blízkosti hranic s Rakouskem, nedaleko Pálavských vrchů. Cena je 2.500,– Kč/m2 . Pokud řešíte financování stavby, naši finanční poradci ze skupiny GEPARD vám rádi pomohou a vyberou vám nejvýhodnější úvěr !
Pozemky, stavební parcely 2 500,-
Prodej pozemek 1566 m2 Brno
Prodáme pozemek o rozloze 1566 m2, Brněnské Ivanovice, okr. Brno - město, Jihomoravský kraj. Jedná se o zahradní pozemek s možností zde zbudovat rekreační objekt. Pozemek má evidenční číslo a na svém pozemku dřevěnou chatku asi o rozloze 12 m2. Pozemek je bez inženýrských sítí, ale elektřina je v dosahu. K pozemku vede částečně zpevněná komunikace. Jedná se o oblast zahrádek a chatek. Šířka pozemku 6,5 - 7 metrů. Jedná se o 6 - 7 zahradu od hlavní komunikace. 20 m od pozemku jezdí vlak, ale násep je vyvýšený 2 - 3 metry, není v úrovni pozemku. Mírný svah. CENA: 1.500 Kč za m2 + provize RK.
Pozemky, stavební parcely 2 349 000,-
Prodej vinohrad s chatou, Tvarožná
Prodáme nemovitost v katastrálním území Tvarožná, okr. Brno - venkov. Jedná se o vinohrad o celkové ploše asi 1500 m2, mírný svah, šířka pozemku asi 9 m. Na pozemku stojí zděný zahradní domek i na přespání. Další informace v RK. CENA: 1.300 Kč za m2 + provize RK.
Pozemky, stavební parcely 1 950 000,-
Pozemek v Praze 14 blízko metra B
Pozemek se nabízí jako zahrada, která má několik možností využití. Např. na pozemek je možné umístit obytný mobilní přívěs či karavan - mobilní dům ve kterém se dá levně bydlet nebo se může postavit zahradní domek, dále se může pozemek použít k parkování automobilů když se přistaví garáže nebo udělají parkovací místa,.. Nyní je na pozemku postavený větší skleník, pěstovat zeleninu a další rostliny je možné začít ihned, pozemek je v klidné části Prahy 14 v Kyjích, okolo je rodinná zástavba. Pozemek má rozlohu 133 m2. Přístup i vjezd na pozemek je z asfaltové silnice. Všechny inženýrské sítě jsou vedeny od hranice pozemku ve vzdálenosti přibližně od 2 do 70 metrů. Případné napojení na inženýrské sítě si musí každý dojednat individuálně. V blízkosti je metro B (Rajská zahrada), bus zastávky, Kyjský rybník, cyklostezky, poliklinika,.. Cena je k jednání.
Pozemky, stavební parcely 1 470 000,-
Pozemky o celkové výměře 4902 m2
Nabízíme k prodeji pozemek vedený jako orná půda o rozloze 2289 m2 a pozemek vedený jako ostatní plocha o výměře 2613 m2. Pozemky o celkové výměře 4902 m2 se nacházejí v jihozápadní části katastrálního území Mutěnice, jihozápadně od obce Mutěnice, v lokalitě Vrchní díly, v lánu. Nad jihozápadním cípem pozemku, v délce cca 45 m, jsou taženy elektrické dráty VN. RK prosím nevolat.
Pozemky, stavební parcely 150 000,-
Potávka pozemků
pro soukromého investora poptávám pozemky (koupě i nájem) s možností využití pro stavbu domů či pro komerční využití, například jako fotovoltaika. Rychlé a férové jednání. Právní servis.
Pozemky, stavební parcely dohodou


<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme k prodeji pěkný rovinatý pozemek o velikosti 2672 m2, obec Zvole, okres Praha-Západ. Směrem na Vrané nad Vltavou. Pozemek je na hranici obce, poslední dům se nachází cca 500m od pozemku, aktuálně jako orná půda. K pozemku je místní příjezdová komunikace. Jedná se o pozemek s pěkným výhledem, na velice mírném svahu, velmi slunečné a klidné místo. V sousedství jsou pole a kousek lesa. Zvole u Prahy je velmi atraktivní lokalita bez jakýchkoliv rušivých vlivů, a pomalu zde vzniká satelitní městečko kousek za Prahou. Tento pozemek se však nachází kousek od hlaví zástavby. Nedaleko vyrůstá město všeho Dolní Břežany, kde nalezneme vše a to od kultury přes vzdělání až po sport. Jde v každém případě o ekologicky velmi čistou oblast. Vzhledem ke stálému růstu cen nemovitostí v této krásné lokalitě a současné atraktivní ceně doporučuji tyto pozemky jako vynikající a bezrizikovou investici! obec: Zvole číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 188885, prodám, na prodej,Pozemek 2600 m2 Zvole u Prahy okr. Praha západ, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace