Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Představuji pronájem komerčních prostor o celkové užitné ploše 350 m2 v obci Bušovice. Objekt se nachází na uzavřeném oploceném pozemku s vjezdovou bránou na dálkové ovládání. Přístup je po asfaltové silnici. Na pozemku je možné parkování, otáčení, nakládka a vykládka dodávkových a menších nákladních vozidel. Skladovací prostory jsou rozděleny na dvě samostatné části, 180m2 a 130m2 se samostatnými vstupy a jsou propojené vnitřními posuvnými vraty. Podlahy jsou betonové. Vytápění je zajištěno nucenou cirkulací teplého vzduchu. El. 220 V, 380 V. Součástí nabídky k pronájmu je šatna a sociální zařízení, cca 40m2. Prostory jsou postaveny na okraji obytné zóny a proto jsou vhodné nejlépe ke skladování a expedici. V případě jiného využítí je nutná specifikace záměru a posouzení vhodnosti využívání v souvislosti např. s hlučností,zatížením životního prostředí atd. Nemovitost bude předána do užívání vyklizená. Obec Bušovice se nachází v okrese Rokycany, 15 km (20 minut) od Plzně. Dálnice D5 je v dosahu 8,5 km(12 minut) s nájezdem u Rokycan. obec: Bušovice číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 269575, prodám, na prodej,Pronájem komerčních prostor v obci Bušovice, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace