Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Předmětem pronájmu je zavedené relaxační centrum v suterénu činžovního domu v Plzni na rušné Koterovské ulici, nedaleko hlavního vlakového nádraží. Prostory k pronájmu mají užitnou plochu 185 m2. Vstup je z hlavní ulice chodbou činžovního domu. Odtud vedou dveře do suterénu a hlavní přístupová chodba se schodištěm ke vstupu do recepce, kde vás přivítá příjemné prostředí s malým barem k občerstvení a posezení pro 10 osob. Součástí centra je bazén s protiproudem, vířivá vana s ohřevem vody a masážními tryskami, osvětlením a sauna s prostorem pro odpočinek. Dále jsou zde 4 místnosti doposud využívané pro masáže a prostory pro technické zázemí, vzduchotechniku, topení, šatny a příruční sklady. Po dohodě lze pronajmout další prostory v přízemí domu, které lze využít např. pro fitness a přímo je propojit se suterénem, takže hlavní vchod do celého komplexu může být přímo z ulice. Relaxační centrum je v plném provozu, technologicky vybaveno, plně funkční a připraveno k převzetí novým nájemcem. Dostupnost je autem, zastávky MHD cca 100 m a hlavní vlakové nádraží je vzdálené cca 300 m. Tuto nemovitost doporučuji k pronájmu pro její snadno dostupnou polohu v širším centru, možnost rozšíření o zajímavé prostory v přízemí a především pro její dlouholetou tradici. obec: Plzeň číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 269677, prodám, na prodej,Pronájem relaxačního centra v Plzni, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace