Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme multifunkční nemovitost - Hotel Staříč, který se nachází v centru města Jeseník. Jedná se o prostornou, podsklepenou a členitou stavbu s restaurací, pivnicí, hotelovou částí, komerční částí s kancelářemi a malometrážními byty k pronájmu. V I. NP, které je celé bezbariérové, je zavedená pivnice a restaurace se salónkem. Kuchyně je standardně vybavena a je v souladu s hygienickými normami. V přízemí je dále provozní kancelář, sklady, kotelna. Obě provozovny mají vlastní WC, každá vlastní vchod a funguje samostatně, mohou však být propojeny stávající hlavní chodbou na jeden velký provoz. Ve II. NP je hotelová recepce, 5x kancelář, 1x větší pokoj se sprchou a toaletou, velká zastřešená terasa, dva nově zrekonstruované byty, 2+1 a 1+1. Ve III. NP je 5 dvoulůžkových pokojů a 1 jednolůžkový pokoj s koupelnou a WC, TV, WiFi. Ve druhé polovině tohoto patra byly vybudovány v roce 2012 tři podkrovní byty 1+KK. Od hotelové části jsou odděleny. Dále dva sklady pro hotelové prádlo, komora s pračkou a sušičkou a půdní sklad. Přímo pod střechou se nachází prostorná půda, která je využívána jako skladovací prostory. V objektu je zabudována vzduchotechnika, dvě samostatné počítačové sítě, tři sítě wifi, rozvod tel. připojení (vlastní ústředna), TV rozvod vč. satelitu. Sklep je využíván na uskladnění sudů a je vybaven výtahem. Topení pro celý dům a ohřev teplé vody zajišťuje plynový kotel a plynové boilery umístěné v kotelně v přízemí domu. Velké městské parkoviště před domem zaručuje snadné parkování. Hotel je kompletně zařízen a veškeré vybavení a zařízení je součástí kupní ceny. Nový majitel může okamžitě pokračovat v činnosti. Všechny prostory jsou v provozu a pronajaty (restaurace, pivnice, kanceláře, hotelová část s recepcí i byty). Hlavní předností nabízené nemovitosti je vedle výborné polohy vynikající stav všech prostor, jelikož všechny prošly za posledních 5 let postupně rekonstrukcí. obec: Jeseník číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 267699, prodám, na prodej,Multifunkční dům v centru Jeseníku, okr. Jeseník, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace