Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme Vám k prodeji historickou chalupu 342m2s oplocenou zahradou450m2, Chalupa se nachází v centru obce Trhanov v těsné blízkosti Českého lesa, okres Domažlice, SRN 10km obchod 30m restaurace 50m ,škola ,školka . Přízemí se skládá ze vstupní klenuté chodby která protíná celý dům a ustí na zahradu , obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, komory, třech velkých pokojů a malou dílnou . V centru budovy je pak umístěna černá kuchyně s pecí na chléb a velkým centrálním komínem .V patře jsou 2 pokoje, chodba a 4 pudní prostory . Dům je částečně podsklepený pruchodný jak z chodby domu tak samostatně z venku budovy bez tereního převíšení. Budova má zavedenu elektřinu 220/380 V, voda je vlastní ze studny , nově přípojky vody,odpadu a plynu přímo ve sklepě .Vytápění zajišťují kamínka na tuhá paliva nebo olej v každé místnosti . Na zahradě najdete kůlnu na dřevo, domeček na nářadí ,13 ovocných stromů, reservoar na vodu a skalku . Realitky nevolat!!, prodám, na prodej,CHalupa obec Trhanov, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace