Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodej krásného konc. patr. RD 5+1 po komplet. rek. v Seloutkách 5 km od PV. Zast. pl. 172 m2, už. pl. 250 m2 + sut., vydl. poz. před domem 144 m2, park. stání pro 2 auta na oploc. poz. před domem, dálk. otev. bránou, dvůr s venk. posez. 67 m2, poz. celkem 383 m2 + podíl na příj. cestě. Disp. bezbar. příz.: kuchyně, ob. pokoj, ložnice, koup. (sprch. kout, bidet), sam. WC a umyv., 2 x šatna, velký sklep (4 místn.). Disp. 1. P.: kuch. kout, velký obýv. pokoj, 2 ložnice, koup. (vana) + WC. IS plyn, el., voda obec. i studna. Napoj. na veř. kanal. v r. 2019, nyní septik. Obvod. zdivo Yt. zat. 15 cm izol. polyst. Střecha sedl. s kryt. Bramac pál., lesklá. Okna třík. plast. Podl. v pok. dřev. plov. podlaha, ost. dlažba. Vyt. i ohř. vody zaj. centr. kombi kotlem na plyn Viessman, klimatiz., úprav. vody AQUINA pro celý dům. Veškeré nové rozv. voda, plyn, ved. el. v mědi. Centr. vysav. V domě instal. EZS. V kuch. vešk. el. spotřebiče Miele. Orient. RD Z/V. Dům je komplet. vybav. a zařízen., prodám, na prodej,Prodej luxusního domu 5+1 Seloutky., prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace