Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Představujeme vám prodej prostorného rodinného domu, postaveného na pozemku o výměře 617m2 v klidné části obce Nekmíř. Na současnou dispozici lze pohlížet jako na 5+1, nicméně přístavbou a koulaudací v 70tých letech byl koncipován jako dvougenerační 3+1 (v přízemí) a 1+1 (v patře). V posledních letech došlo na domě k výměně původních oken za plastová (v celém přízemí domu) a zhotovení nových rozvodů ústředního topení, jehož zdrojem je kotel na tuhá paliva umístěný v samostatné kotelně. Do domu je rovněž zaveden zemní plyn a instalovaný plynový kotel, nicméně v posledních letech nevyužívaný. Na pozemku se dále nachází garáž pro osobní auto a řada přístřešků pro uložení potřebného, které zároveň oddělují malou užitkovou zahrádku na západní straně pozemku. Nespornou výhodou je klid, který boční ulice nabízí a výhled nejen z pozemku, ale zejména z balkonu v patře. Rovněž vzdálenost od Plzně a velmi dobrá dostupnost krajské metropole patří k aspektům, které tento dům a místo předurčují ke spokojenému bydlení. obec: Nekmíř číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 269693, prodám, na prodej,Prodej rodinného domu 5+1 se zahradou v Nekmíři, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace