Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

K prodeji RD v krásném prostředí - Vír (okres Žďár nad Sáz.) na vlast. pozemku (87m2), s oploc. zahradou (525m2) a dalším sousedícím poz. s dřev. stavbou - sklad, kůlna (209m2), celk. plocha 821 m2. RD 1+1 udržov., zděný, část. dřevěný, se sedl. střechou bez obyt. podkroví. Je část. podsklep. - pod 1. NP. Hl. vstup je do dřev. chodby - zde separační suché WC a sprch. kout, vlevo vstup na půdu (možnost zbudovat obyt. podkr.) napravo - vstup do kuchyně (linka s dřezem, sporák, kamna na tuhá paliva) a ložnice. K domu je možno vjet z obecní komunik. kovovou bránou - parkov. na vl. pozemku, nebo vejít boční brankou. Sklad-kůlna, zast. plocha 12m2 , s mnoha úlož. prost. Sítě : elektr. - 220/380 V, voda, odpad do trativodu. Možnost napojení na plyn. Obec Vír - v blízk. vod. nádrže Vír (cca 6km), Bystřice n. Pern. cca 8km) či Olešnice (cca 11km). PENB - jelikož nebyl prozatím dodán, uvádíme en. tř. G. Cena včetně provize, dohoda o ceně možná. Video na stránkách, info a prohl.- telefon níže, prodám, na prodej,RD s pozem.(821m2)-Vír-dohoda možná, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace