Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Hledáte zajímavé bydlení v okolí Liberce, tak Vás jistě zaujme naše nabídka prodeje rod. domu ve Stráži nad Nisou. Dům se nachází v řadové zástavbě, na okraji obce s výhledem do zeleně. Byl zkolaudován v r. 1998 a poskytne dostatek prostoru i pro větší rodinu. Objekt je kompletně napojen na inž. sítě: s elektropřípojkou NN zemním kabelem, vodovodní přípojka z místního vod.řadu, plynovou přípojkou se zavedením plynu do RD, odkanalizování do veř. kanalizace. Dům má tři nadzemní podlaží s půdním prostorem a zahradou o velikosti 313 m2. Vytápění plynovým kotlem a krbem, ohřev vody boilerem. V prvním NP se nachází garáž, hlavní vstup do domu, zádveří, chodba, schodiště do 2. NP, sklad, sklípek, prádlena se sprchovým koutem, kotelna, dílna, technická místnost, místnost na kola, vstup na zahradu. Ve druhém NP je umístěn prostorný obývací pokoj se vstupem na terasu, kuchyňský kout, jídelna, samostatné WC, komora, chodba, schodiště do třetího NP, kde jsou tři pokoje, pracovna, šatna, koupelna s vanou a schody do půdního prostoru, kde byl vybudován útulný pokoj se střešními okny a ve zbylém prostoru je místo na odkládání věcí. Okna plastová, vnitřní dveře nové (dřevo masiv) včetně zárubní, podlahy: dlažba, parkety. Součástí prodeje je i kuch.linka. Na zahradě je umístěn altán, pozemek osázen okrasnými stromy a keři. Příjezd k domu po asfaltové obecní komunikaci. V obci je Základní škola, Mateřská škola, knihovna, pošta, praktický lékař pro dorost a děti. Stráž leží v těsné blízkosti Liberce a má dobré autobusové i vlakové spojení. Prochází zde silnice I/13. Přes obec vede zelená turistická značka a cyklotrasa. Žije zde přibližně 2300 obyvatel. V inzerci je uveden energetický štítek PENB tř.G , jelikož nebyl v době inzerce vypracován. Daň z nabytí nem. majetku ve výši 4% hradí kupující strana. Dům bude k nastěhování do dvou měsíců po uzavření kupní smlouvy. obec: Stráž nad Nisou číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 269509, prodám, na prodej,Rod. dům v obci Stráž nad Nisou, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace