Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

V zastoupení klienta si Vám dovolujeme nabídnout hezký rodinný dům na výjimečném místě na kraji města Terezín. Cihlový dům z období první republiky byl před dvaceti lety upraven jako penzion, ale bez významnějších nákladů bude možné vrátit mu zpátky původní funkci, tedy rodinné bydlení na zajímavém místě. Celková rozloha pozemků, na kterých dům stojí je 1.279 m2, z toho 778 m2 je zatravněná plocha (zahrada), zbytek je stavební parcela. Zastavěná plocha činí 125 m2. V přízemí domu je v současné době restaurace s kuchyní, skladovými prostory, jeden samostatný pokoj, koupelna a toalety pro návštěvníky restaurace. Pouhým vybouráním dostavěných příček je možné získat zpět jeden velký obývací prostor s kuchyní, případně kuchyňským koutem, s přímým vstupem na velkou terasu. V prvním patře jsou tři velké pokoje (jeden se vstupem na rozměrný balkon) a jeden pokoj menší, všechny s vlastní toaletou a sprchovým koutem (v jednom pokoji je vana). Zrušením nadbytečných sociálních zařízení by byl k dispozici další prostor. Dům má využitelnou půdu a je částečně podsklepený. Ve sklepě je kotel na tuhá paliva a elektrokotel, v současné době je dům vytápěn přímotopy. Dům je napojen na městskou kanalizaci. Za domem je (kromě zahrady) prostorná garáž a přístřešek, vydlážděná plocha pro venkovní posezení, vlastní studna a nadzemní bazén. V domě je možné okamžitě bydlet a případné rekonstrukční práce provádět postupně. Zavolejte, rádi vám poskytneme další informace, případně vás nemovitostí provedeme. obec: Terezín číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 269719, prodám, na prodej,Rodinný dům Terezín, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace