Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Zemědělská usedlost s pozemky o výměře 1076 m2, se dvěma obytnými domy, velkou stodolou vhodnou k řadě podnikatelských aktivit, dvěma garážemi pro tři auta, dvěma kůlnami, dvěma chlévy, nádherným velkým sklepem s přístupem ze dvora, letním sezením, krbem, udírnou, grilem, vydatnou studnou a ornou půdou o velikosti 1 aru. Mimo stanovenou cenu je možnost zakoupení 1 ha polností. Dva samostatné obytné domy, oba velmi prostorné, jsou o velikosti 7 + 1 a 2 +1. Doménou většího domu je funkční kamenný krb, v přízemí se nalézá kuchyně, komora, obývací pokoj, myslivna, ložnice, koupelna a WC s odvětratelnými okénky. V poschodí se nalézají 4 další prostorné pokoje se střešními okny. V menším domě je v přízemí situována ohromná prostorná chodba, kuchyně, obývací pokoj, komora, koupelna a WC. V poschodí je ložnice a velký půdní prostor s potenciální možností další výstavby. V obou domech jsou plastová okna, protihluková do ulice. Střešní krytiny v dobrém stavu, bobrovka, standardka. V obci je obchod, restaurace, kulturní dům, fotbalový klub. Mateřská školka, základní škola a ostatní občanská vybavenost jsou dosažitelné v Třebenicích a Čížkovicích vzdálených 4 km. Sporák plynový, trouba elektrická, funkční internet, elektřina 220V a 380V. Obec je v turisticky atraktivním regionu s cyklostezkami a aktivním společenským životem. Dálnice D8 6 km. Lovosice 8 km 10min. Praha 68 km, 49 minut, Ústí nad Labem 31 km 24min. v okolí naleznete. Lékař MUDr. Jan Holec 86 m, Veterinární lékař MVDr. Marek Káninský 4144 m, vlak Úpohlavy 431 m, bus. Úpohlavy 27 m, MŠ, ZŠ Čížkovice 2681 m, pošta Čížkovice 2394 m, restaurace Úpohlavy 29 m. obec: Úpohlavy číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 269755, prodám, na prodej,Zemědělská usedlost s pozemky, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace