Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám zděný, moderní objekt, kolaudovaný jako sklad. Lze využít i jako prostornou garáž, dílnu nebo po nezbytných úpravách jako rekreační prostor. S možnou přestavbou se počítalo již od počátku stavby. Upozornění: rekolaudace na RD je díky legislativním a územním regulacím z poslední doby v současné době ztížena. Zájemci musí získat 2 výjimky, což může trvat i dva roky. Pak se ovšem objekt vzhledem k současné nízké ceně stane velmi zajímavou finanční investicí. Vážným zájemcům mohu zaslat poměrně obsáhlé vysvětlení včetně kontaktů. BN, 34 km D1, 35 min. do centra Prahy, Pozemek 830m2, zastav. plocha 65 m2, možné podkroví, krytina Bramac, El.rozvaděč ve zděném sloupku brány u vjezdu, zemní kabel ukončen u paty objektu, nepřipojeno. Voda: 2 dostatečně silné prameny přímo na pozemku (cca 4 metry), nutnost vybudovat studni, pozemek suchý, nepromáčený. Zpevněná, zatravněná plocha až k objektu. Příjezd po místní komunikaci. RK prosím nepište, nevolejte!, prodám, na prodej,Prodám zděný, moderní objekt - skl, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace