Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme k prodeji velmi vkusně a precizně zrekonstruovaný byt 3+1 o výměře 63m2 v panelovém domě po kompletní rekonstrukci v ulici Hněvkovského, Praha 4 Háje, vzdálený pouhých pár minut od metra Opatov. Byt byl kompletně rekonstruován před 6 lety, v minulém roce proběhla nová výmalba. Vyzděné koupelnové jádro s odděleným WC a rohovou vanou, plovoucí podlahy, plastová okna, v kuchyni plynový sporák, velká komora v bytě + sklep v -1.PP. Byt disponuje lodžií se zasklením a skutečně hezkým výhledem do původní vilkové zástavby. Příchod od výtahu k bytu přes mříže, navíc jsou v bytě instalovány vchodové dveře splňující 2. bezp. třídu. K bytu si je možné pronajmout parkovací stání v oploceném a hlídaném areálu 5 minut chůze od domu. Za domem je ZŠ, v těsném okolí bezpočet zeleně, cyklostezky a veškerá občanská vybavenost. Nemovitost je v družstevním vlastnictví s doplacenou anuitou, přesto se byty nebudou v nejbližší době převádět do osobního vlastnictví., prodám, na prodej,3+1, DV, 63m2, Hněvkovského, P11, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace