Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Exkluzivně nabízíme k prodeji prostorný byt o dispozici 4+1, nacházející se v v klidné a atraktivní lokalitě Brno-Líšeň ul. Kosíkova. Byt o celkové podlahové ploše 76m2(+lodžie 5m2) je umístěný ve 3.patře/4, je v osobním vlastnictví a je velmi dobře dispozičně řešený s neprůchozími místnostmi. Dispozice: čtyři pokoje 21,5m2, 12m2, 8m2 a 8m2, předsíň 13m2 a kuchyně 10m2. Z obývacího pokoje je vstup na prostornou lodžii 5m2 s výhledem do zeleně. Byt je velmi udržovaný v původním stavu, výhodou je velmi dobrá orientace světových stran:východ-západ(byt je velmi slunný). K bytu náleží sklep a místnost o výměře 50m2, která se nachází v přízemí bytového domu a která je ve společném užívání pouze pro majitele dvou bytů na patře. Do dvou let je plánováno zateplení domu a nová fasáda(je našetřeno ve fondu oprav). Výhodou bytu je dostatek prostoru, umístění v naprosto klidné a bezproblémové lokalitě, dobrá dostupnost do centra města a také krásný výhled na starou Líšeň a Mariánské údolí. Veškerá občanská vybavenost je přímo v místě- škola, školka, nákupní středisko, MHD apod. Více napoví prohlídka, která je možná po domluvě kdykoliv., prodám, na prodej,Atraktivní byt 4+1 v OV na klidném místě, Brno Líšeň, ul. Kosíkova, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace