Byty 1+1 Vyškov, prodám, na prodej" />
Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme převod členských práv k bytu 1+1 o celkové výměře 36m2, s možností převodu do osobního vlastnictví. Bytová jednotka se nachází ve 4.np z 7.np. panelového domu s výtahem na poklidné ulici Sportovní. Celý dům je po kompletní revitalizaci (výtah, zateplení, fasáda, balkon, střecha, plastová okna, nové stoupačky). V bytě je zachovalé umakartové jádro, kuchyňská linka s plynovým sporákem a digestoří. V kuchyni a koupelně jsou nové vodovodní baterie, dále nová vana a nové WC. Po dohodě může v bytě zůstat obývací stěna, pračka, lednička a mikrovlnná trouba. V pokoji jsou parkety, v ostatních prostorách lino. K bytu náleží sklepní kóje, dům má společné prostory, sušárnu a kočárkárnu. Je zde možnost připojení k internetu (UPC), v plánu je společná satelitní anténa. Parkování na ulici je bezproblémové, za domem se nachází park s dětským hřištěm. V místě je velmi dobrá občanská vybavenost a dopravní obslužnost, cca 350 m MHD a obchod Hruška, vzdálenost do centra cca 0,5 km. Byt je připraven k nastěhování, bližší informace v RK. Byty 1+1 Vyškov, prodám, na prodej,Byt 1 + 1 DB, Vyškov, ulice Sportovní, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace