Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Pronajmu byt 1+1, Jihlava u Alberta, ul. Polni. Do centra 5 min pěšky, event. trolejbus "A". Nová plast. okna, nový vchod a je nově zateplena fasáda, barevná, čistá. V bytě je nová obýv stěna včetně šatní skříně, nová lednice, nový plyn. sporák a pěkné dvojlůžko s čelem a úložným prostorem. Možnost parkování na parkovišti před domem, event. si pronajmout garáž vedle v areálu. Pro pracující pár, muže, ženy. Celková plocha bytu i příslušenstvím je 32 m2. Velikost pokoje 16 m2, kuchyň 9,05 m2. 2. patro s výtahem. Nájem podle počtu osob + spotřeba el.,vody, plynu dle měřidel přímo v bytě – (co skutečne dle měřičů spotřebujete tedy žádné nesmyslné inkaso, či tzv. poplatky – ušetříte !! Tedy poplatky za energie se odvíjí od skutečné spotřeby - šetříte - méně zaplatíte. Cena dle počtu osob, doby nájmu atd. Vzdálenost 2 minuty pěší chůze do centra města a do nákupního a zábavního CITY Parku – nejlepší lokalita v Jihlavě. Velice světlý a teplý byt. Dlouhodobě, volný ihned. BEZ PROVIZE. , prodám, na prodej, Byt 1+1 u CITY PARKU, Jihlava, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace