Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

OKAMŽITĚ K NASTĚHOVÁNÍ-(k bydlení i pronájmu) NÍZKÉ NÁKLADY NA BYDLENÍ-s vlastní regulací en. MOŽNOST PARKOVÁNÍ i pro MOTORKU-( k dispozici 3 sklepy- i pro motorku či kola) Pěkný, část. zrekonstr. družstevní byt 2+1, v cihlovém domě cca 20 km od Brna, Zbýšov u Brna, čtvrť Padělky. Výhodné i jako investice-možnost pronájmu-Stanovy BD umožňují podnájmy bytů. Klidná čtvrť- velké parkoviště, za domem posezení a hřiště pro děti. Vlastní plyn. kotel pro byt. Dům zateplen, plast. okna, udržován. Byt 2+1 (užitná plocha = byt (cca 50m2) + 3 sklepy (cca 18m2) = cca 68m2)+balkon. Byt je 1. patře, předsíň(cca 3,34 m2),koupelna s WC (cca 6 m2), kuch. s jídelnou (cca 13,1m2), obýv. pok. ( cca 14,7m2), malý balkon-na věšení prádla (cca 0,6 m2),ložnice (cca 13,1m2). K bytu 3 sklepy-velký (cca 10 m2), menší s plyn.kotlem, sklípek (cca 1m2). Nebyl dodán PENB BD, uvádíme en.tř. G. Cena je již včetně provize a všech poplatků. Financování bytů (i družstevních) zajistíme. Další info - na telefonu., prodám, na prodej,Byt 2+1+3sklepy-Zbýšov,Brno-venkov, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace