Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám byt 2+1/ 58m2 v Rybářích – Karlovy Vary
Byt se nachází na krásném místě blízko centra kde je dostupnost obchodů ,školy ,školky , MHD a zároveň je za domem rozlehlí parčík kde si mohou hrát děti či může posloužit k relaxaci a procházkám .K bytu je přidělena i sklepní koje
Byt se nachází v prvním patře cihlového domu ,který má nové rozvody vody ,elektriky ,plynu a nyní se zde budou dělat nové stoupačky i pro teplou vodu která je zatím ohřívána plynovou karmou.
Byt je kompletně po rekonstrukci ,kde je krásná nová kuchyňská linka nerezovým umyvadlem a pákovou baterií + nový plynový sporák a nová moderní lednice .Na stěnách je mnichovská omítka a dřevěné obklady ,na podlaze je velmi krásná dlažba ,která se hodí k jakémukoli nábytku .Obývák je vybaven luxusní sedací soupravou 3+2+1a stěnou s konferenčním stolkem .Tento obývací pokoj je velký 6,20m a proto se dá přepažit na dva menší pokoje ,nebo je zde možnost udělat jídelní kout s obývacím pokojem zároveň což je dnes velmi žádané.
Rovněž koupelna a wc je vykachlíkováno a je zde nová plastová vana a wc .Na chodbě je prostorná vestavěná skříň ,která barevně ladí interiéru .Jsou zde i kožené zašupovací dveře .
Tento byt je velmi dobře položen a má proto velmi nízkou spotřebu energie a celkové náklady na bydlení jsou velmi nízké .Bydlení v tomto bytě je bezkonfliktní.
V případě ,že byt požadujete bez tohoto vybavení lze se i v tomto případě dohodnout na snížení ceny
Tento byt nabízím včetně vybavení za cenu 1.380.000,-
V případě zájmu volejte kdykoli 606 699 949 Při rychlém jednání je možné poskytnout slevu, prodám, na prodej,BYT 2+1 + SKLEPNÍ KOJE, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace