Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Byt se nachází ve vilce v Mariánských Lázních s veškerou občanskou vybaveností - obchody, škola, školka, služby i nemocnice. Byt je velmi prostorný a vzdušný s nepřehlédnutelnými velkými dřevěnými dvojitými okny a původními vnitřními i vchodovými dveřmi, které určitě stojí za zachování. Stropy jsou zvýšené ve výšce 3 m. V bytě je nové topení - deskové radiátory s elektrickým kotlem a měděnými rozvody. Voda se ohřívá elektrickým boilerem. Podlahy jsou betonové a původní dřevěné, Po vstupu do bytu se dostaneme do prostorné chodby, a z ní se lze dostat do všech ostatních místností - na samostatnou toaletu, do koupelny s vanou, umyvadlem a místem na pračku, do kuchyně s jídelnou, do obývacího pokoje s balkonem, do ložnice, do dětského pokojíčku, do praktické spížky a komory. V každém pokoji a v kuchyni je velké okno a z obývacího pokoje je vstup na balkon. Z oken lze vyhlédnout do klidné ulice. Celá vilka je samostatná a umístěná ve středu vlastního pozemku. , prodám, na prodej,Byt 3+1+b - Mariánské Lázně, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace