Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Slunný, příjemný byt v 3.NP atypického paneláku s krásným výhledem na Železný kopec, Kozí hřbety, špindlerovskou školu, sjezdovku Hromovka (ke které se sjede na lyžích za 2 minuty). Nachází se jen pár metrů od lesa, z kterého se chodí pást srnky až k domu a sýkorky a veverky občas sedí za oknem a čekají na něco dobrého. Z obýváku vejdeme na lodžii, která je po celé délce pokoje, druhá společná je v mezipatře. Celý byt je prostorný, odlišný od apartmánového bydlení, kuchyň je velká, koupelna s vanou. Stav je původní, ale velmi udržovaný, obydlený jen občas. K bytu náleží sklep, k dispozici je sušárna, parkování u domu, zastávka MHD 50 m od vchodu, hřiště vybavené lákavými atrakcemi pro děti v těsné blízkosti. Vytápění zajišťuje plyn. kotelna s obsluhou. Do centra města, kde jsou obchody, lékař, pošta je pěšky 10 - 15 minut, mateřská škola je vzdálena cca 150 m. Prodej je z vážných rodinných důvodů, jsem 1.majitel. Při rychlém jednání bude podstatná sleva ze základní ceny., prodám, na prodej,Byt 3+1 Špindlerův Mlýn OV, 76m2, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace