Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

V zastoupení klienta si Vám dovolujeme nabídnout slunný byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 a celkové výměře cca 68 m2 v blízkosti centra města Most, v klidném domě s bezproblémovými sousedy. Byt je v 9. patře, takže se ze tří pokojů a balkonu nabízí krásný výhled na centrum města, na hrad Hněvín a dokonce i na Mostecké jezero. Byt je nedávno kompletně a vkusně zrekonstruovaný, včetně zděného jádra. Vstupními (bezpečnostními) dveřmi se vchází do chodby, ze které je možné vejít do tří pokojů a koupelny. Vpravo od vstupu se nachází prostorná dřevěná šatna. Podlaha chodby je z bílé dlažby. Světlý a prostorný obývací pokoj má vstup na balkon a s kuchyní je spojen podávacím okénkem. Na zemi je plovoucí podlaha. Do kuchyně (rovněž po rekonstrukci) se vchází samostatným vchodem z chodby. Kuchyně má tvar písmene L a je vybavena hezkou kuchyňskou linkou v ceně cca 80.000 Kč. Z kuchyně je vstup do ložnice. Kuchyně i ložnice má (stejně jako obývací pokoj) vstup na balkon. Do všech místností na této straně dopadá odpolední slunce. Na konci chodby je vstup do dětského pokoje a do koupelny. Koupelna je zrekonstruovaná, ve zděném jádře a její součástí je vana a toaleta. Dům je revitalizovaný, zateplený, má plastová okna a v současné době se jedná o zasklení balkónů. K dispozici jsou dva moderní výtahy, z nichž jeden je osobní a druhý nákladní. Vstup do domu je přes bezpečnostní čip a zvonek je napojen na bytový telefon. V okolí domu je dostatek parkovacích míst a zároveň velké množství zeleně a dětské hřiště. V dosahu je centrum města a tím i kompletní občanská vybavenost, včetně školy a školky. K bytu patří sklepní kóje. Zavolejte, rádi Vám poskytneme další informace, případně vás bytem provedeme. obec: Most číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 269781, prodám, na prodej,Byt 3+1 v Mostě, nedaleko centra, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace