Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme k prodeji cihlový byt v OV 3+1 v atraktivní lokalitě Brno - Štýřice na ul. Kamenná. Byt s celkovou užitnou plochou 86 m2 se nachází ve 2.NP/4 a k bytu patří 2 lodžie a prostorný sklep(8 m2). Byt je po rekonstrukci nova dlažba, plovoucí podlahy, dveře, zděné jádro, plastová okna atd. Pokoje jsou neprůchozí.Orientace je jih a východ a byt je velice slunný. Výměry jednotlivých místnosti jsou: 20m2, 18m2, 15m2, kuchyň 8m2. Dispozice bytu je řešena tak, že předsíň a kuchyň je menší a pokoje spíše větší, prostorné. Koupelna je také po rekonstrukci s vanou, WC je samostatné. Dům z roku 1963 prošel v roce 2007-2008 revitalizací (plastová okna, střecha, stupačky, fasáda).V domě je vlastní výměniková kotelna. Celkově se nachází v domě 8 bytů, dobré sousedské vztahy.Jedná se o výbornou nabídku za rozumnou cenu. Okolí ulice Kamenná nabízí výbornou občanskou vybavenost, nedaleko se nachází Štefániková čtvrť. Doporučujeme., prodám, na prodej,Byt 3+1 v OV Brno - Střed, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace