Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Byt 3+1 v rodinném domě - Plasy Plasy Nabízíme ke koupi podíl o velikosti idelální poloviny rodinného domu v Plasích a pozemek s celkovou výměrou cca 167 m2, který vznikne rozdělením na základě připravovaného geometrického plánu. Majitel 1/2 podílu může užívat spolu se zahradou a garáží byt 3+1 s vlastním půdním prostorem a sklepem. Byt se nachází ve druhém patře a zahrnuje předsíň, kuchyni, 2x ložnici, spíž, 2x komoru, obývací pokoj, koupelnu s vanou a samostatné WC. Podlahy pokrývá dlažba, koberec a PVC, okna jsou původní dřevěná. Byt je vytápěn plynovým kotlem, ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Součástí nabídky je zahrada spolu s garáží a kůlnou. Inž. sítě: elektřina 230/400 V, vodovod, plyn, kanalizace Dispozice: Suterén: částečně podsklepeno - sklep, kotelna 1. Patro: vstup, předsíň, 2x komora, spíž, kuchyně, 2x ložnice, obývací pokoj, koupelna, WC Podkroví: půdní prostor Pozemek: cca 167 m2 (bude upřesněno po vypracování geometrického plánu) , prodám, na prodej,Byt 3+1 v rodinném domě - Plasy Plasy, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace