Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Byt 3+kk (56 m2) s terasou (23 m2) a garáží (20 m2) v klidné části Milovic u Nymburka ve Střed. kraji v samostatném bytovém cihlovém domě o 16 bytech na soukromém pozemku s parkovištěm, zahradou a dětským koutkem, areál uzavřen vjezdovou bránou a plotem, rok výstavby 2008, 1. majitel. Byt má vlastní plynový kotel, kvalitní plastová okna, k bytu náleží velká terasa a prostorná řadová garáž s elektřinou. V těsném a blízkém okolí je kompletní občanská vybavenost (školka, škola, lékař, obec. úřad, pošta, banky ČS a KB, restaurace, potraviny, supermarkety, autobus. zastávka PID a vlakové nádraží), 35 min. od Prahy. V obci Milovice je velký známý zábavný park pro celou rodinu Park Mirakulum, v okolí lesy i příroda. Případné dotazy se zasláním více fotografií či termín prohlídky rád sdělím na tel. (Beneš Richard). PS: Prosím realitní kanceláře a makléře, aby nevolali !!!, prodám, na prodej,BYT 3+KK S VELKOU TERASOU A GARÁŽÍ, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace