Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nemovitost je situována v k.ú. Dvory ul. 1.Máje, jedná se o blokovou uliční zástavbu z let cca 1900-1920, dům je řadový krajní, okolní zástavbu tvoří bytové domy, je zde pak zástavba občanské vybavenosti (služby,obchodní centrum), sportoviště-fotbalové hřiště,tenisové kurty,golfový areál,jezdecký areál,hokejové hřiště. Objekt je přístupný z městské komunikace přes chodník. Nemovitost je situována ve 3.Np, okna situována k východu a jihu s výhledem. Vybavení jednotky číslo 100/6 vlastnický podíl na společných částech domu a pozemku ve výši 10654 / 95724. Byt o velikosti 1+4 II.k, okna jsou plastová zdvojená, obklady standardního provedení v koupelně, v kuchyni obklad do výšky 1,5m a to pouze u části kuchyňské linky, dveře vnitřní hladké lakované osazené do ocelových zárubní, podlahy v obytných místnostech jsou prkenné.Topení lokální plynové-4 plynová kamna výr. označení „GAMAT„, teplá voda z plynového průtokového ohřívače, který je situovaný v koupelně., prodám, na prodej,Byt 4+1, Karlovy Vary-Dvory, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace