Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme prodej nového bytu 2 + KK s terasou do osobního vlastnictví v centru města Krnova na Říčním okruhu. Jedná se o výstavbu na exponovaném místě města Krnov mezi hlavní komunikací a městským parkem. Architektura usiluje o vytvoření technicky kvalitního a soudobého obytného prostředí s výrazem odpovídající jeho poloze v centru města Krnova. Maximální péče je věnována nalezení optimálního poměru nabízené kvality bydlení a pořizovací ceny pro klienty s možností vytváření individuálních platebních podmínek na základě finančních možností kupujících. Byt o velikosti 64,40 m2 je vybavený šatnou, samostatným WC, koupelnou s vanou, ložnicí, velkou obývací části s KK z které je vstup na terasu 27,9m2. S terasy je překrásný výhled na městský park kolem něhož protéká řeka. K bytu patří menší uložná komora do které je přístup s chodby ve II. poschodí jako je byt. Byt je prodáván ve standardním vybavení, jehož součástí není pouze kuchyňská linka se spotřebiči a obkladem, vestavěné skříně, část svítidel, garnyže, žaluzie, zřízení telefonní stanice a elektroměr vč.připojovacích poplatků. V každém bloku je jeden výtah v základním vybavení, elektrický vrátný s domácím telefonem, osvětlené tablo, zabudované poštovní schránky, čistící zóny u hlavních vstupů do bytových domů. Pětipodlažní obytné domy jsou navrženy dva, jsou rovnoběžné s přilehlou komunikací, odsazené od této komunikace a respektující ochranné pásmo vzrostlého dubu. Podzemní podlaží je navrženo monolitické, železobetonové a tvoří parkovací stání vždy pro 22 aut v jednom domě. Nadzemní podlaží jsou navrženy jako klasické zděné konstrukce. V I.nadzemním podlaží jsou situovány komerční prostory pro drobné služby a drobné obchody. V domě je možnost dokoupit garážované stání. Tato nemovitost je nabízena ve spolupráci s realitní kanceláří Realitní servis. obec: Krnov číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 117695, prodám, na prodej,Byt OV, 2 + KK v novostavbě Krnov II - 6, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace