Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Představuji vám vybavený a kompletně zrekonstruovaný družstevní byt 1+kk, o celkové výměře 32 m2. Byt se nachází v 1.NP osmipodlažního domu v klidné části Krásného Března. Nabízený byt má prostornou předsíň se skříněmi zhotovenými na zakázku, které nabízejí spoustu úložných prostor, dále je chodbička oddělující pokoj s kuchyňským koutem a koupelnu. I zde je skříň s úložnými prostory. Do koupelny, která je vyzděna jsou lamelové dveře, za nimiž je vpravo umyvadlo, dále sprchový kout s masážníma tryskama, parní lázní, hlavovou i masážní sprchou a relaxační barevnou hudbou a zůstává zde i automatická pračka. WC je v zadní části koupelny, oddělené příčkou. V pokoji je nová plovoucí podlaha, která je však zakryta kobercem, dále postel s úložným prostorem a obývací stěna. Kuchyňská linka je nová s velkou kombinovanou lednicí s mrazákem, el. sporákem se sklokeramickou deskou a digestoří. Kuchyňský kout je od pokoje šikovně oddělen barovým pultem se židlema. Po prodeji zůstává v bytě veškeré zařízení včetně záclon. Okna jsou nová, plastová se žaluziemi, stejně tak jsou nové rozvody elektřiny, stoupačky, voda i odpady. Dveře jsou bezpečnostní a zárubně jsou vyzděné. Byt je teplý, situovaný na jižní stranu. Dům je také po kompletní rekonstrukci, je zateplen s novou fasádou i střechou. Byt je ihned volný k dispozici. Veškerá občanská vybavenost je cca 5 minut chůze. Ráda vám tento byt doporučuji. obec: Ústí nad Labem číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 205507, prodám, na prodej,Dr. byt 1+kk v Ústí nad Labem - Krásném Březně, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace