Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Bytové jednotky se nacházení v bytovém domě s 5.NP. V 1. NP jsou situovány sklepy, tři nebytové prostory se zázemím, úklidová komora, kotelna - výměník, a pět garáží, které jsou přístupny z vnitrobloku. Ve 2.NP a 3.NP je vždy přístupno 7 bytů, celkem tedy 14 bytových jednotek (8 x 2+kk, 5 x 3+kk, 1 x 3+1). Ze 4.NP bude ze schodiště a chodby přístupno sedm mezonetových, které budou situovány ve 4.NP a 5.NP (podkroví) - 1 x 2+kk, 2 x kk, 1 + 3+1, 1 x 4+kk, a 2 x 4+1. Součástí každého bytu je balkon nebo lodžie. Parkování bude možné u bytového domu na nově vybudovaných parkovacích stáních, které budou situovány ve vnitrobloku a na stávajícím parkovišti v blízkosti bytového domu. www.bytyotrokovice.cz, prodám, na prodej,Nové byty do osobního vlastnictví - Otrokovice, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace