Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodej panelového bytu v osobním vlastnictví o velikosti 3+1 s lodžií ve Veverské Bítýšce, ul. Na Bítýškách. V bytě jsou ve všech místnostech nová plastová okna opatřena žaluziemi, nová lodžie, kuch. linka, plovoucí podlahy a výtah. Byt se nachází ve 4.NP/z 8 s výtahem (bezbariérový přístup k bytu). CP bytu: 74,6 m2 + sklep, komora na chodbě.Dispoziční řešeno: Vstupní obdélníková předsíň, odtud vstup vpravo do kuchyně a 2 pokojů, vlevo do dětského pokoje a šatny, přímo proti hlavnímu vstupu koupelna a WC. Kuchyň je průchozí do pokoje, u OP kuchyně je lodžie. Výměry jednotlivých místností a podlahová krytina:CP bytu: 74,6m2 Pokoje, chodba a šatna - nové plovoucí podlahy, pokoje 14,3 + 12,3 + 16,5 m2, kuchyně podlaha lino 12 m2 Chodba 8,2 m2, šatna 2,75m2, komora na patře 2 m2 Koupelna 2,6 m2 Lodžie 5,6 m2 Vytápění: dálkové, litinové radiátory, nově natřeno Volný ihned!, prodám, na prodej,OV 3+1 Veverská Bítýška, ul. Na Bítýškách, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace