Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám byt v os.vl. o dispozici 2+1 ( možno předělit na 3+1, obývák má 7,5m na délku, dvě velká okna s krásným a ničím nerušeným výhledem), výměra 56m, sklep, na ul. J. Lohrera v Místku kousek od centra města. 8.p. Byt je v původním stavu ( upravíte kompletně podle svého vkusu) s novými plastovými okny, nově zateplené, balkon s výhledme na Lysou a Ondřejník. Zavedený a placený super rychlý pevný internet 802. Dům je nově po revitalizaci včetně nových rozvodů vody, odpadů, výtahů, zateplení. Super osmé patro = nádherný výhled na Frýdek, Lysou, Smrk, nikdo vám nekouká do oken! Vy ale vidíte všude i na auto, vlna zde nedosáhne - hasiči ano. Klidné místo a ani hluk z boční ulice už neslyšíte. Dva výtahy, jeden nákladní. Byt je velice teplý ( ušetříte hodně za topení) a sluníčko se točí kolem bytu celý den. Všude je velice blízko, poliklinika, školky, škola, obchody, autobus, 300m od centra Místku, velice pěkné místo. Cena 880 tis. Možno i pronajmout za 8 tis. včetně polatků. (kauce 20tis), prodám, na prodej,Prodám 2+1 o.v, super výhled a klid, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace