Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám byt 3+1 v Milovicích u Hořic, 20 km od Hradce Králové, 30 km od Jičína a 5km od Hořic . Jedná se o byt v 1. NP o výměře 71 m2, v 6-ti bytovém zděném domě z roku 2004. Součástí bytu je balkon, sklep a vlastní parkovací místo před domem. Balkon směřuje na jih do zahrady a do přilehlého parku. K bytu náleží i společné prostory sušárna, místnosti pro kočárky a kola, malá místnost na nářadí a za domem zahrada s dětským pískovištěm. Vytápění bytu je vlastním plynovým kotlem. Do bytu přiveden internet .Dům je situován ve středu obce, v klidné části s mírným provozem. Obec leží na hlavním tahu Hradec Králové – Jičín,kde jsou 2 autobusové zastávky pro přímý spoj ve směru HK - Jičín a zastávka uvnitř obce pro spoj s okolními obcemi. K vybavenosti obce patří prodejna potravin, pošta, koupaliště s kempem, sauna,dětské hřiště, základní škola pro 1. stupeň., prodám, na prodej,Prodám byt 3+1 Milovice u Hořic, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace