Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme k prodeji zrekonstruovaný byt s balkonem a sklepem v cihlovém domě ve Zlíně na ulici Sokolská. Cca 10 minut pěšky do centra, obchod i zastávka přímo u domu, v blízkosti je školka i škola, cyklostezka, Kaufland. Nachází se v posledním - 4. NP. Byt má 76 m2 + balkon a sklep. Celý byt je kompletně zrekonstruovaný: elektrika, nová dřevěná podlaha a vestavěné skříně loni. Byt má 3 velké pokoje + kuchyni, koupelnu, toaletu zvlášt a spíž(my tam máme pračku se sušičkou) Pokojíček a obývák je orientovaný na JV - tudíž celý den tam krásně svítí slunce. Ložnice a kuchyně na SZ. Kuchyně dělaná na míru - tiché pojezdy, vestavné spotřebiče - myčka, plynový sporák a multifunkční trouba s pojezdy - všechno Bosch. Podsvícená ledkama. V ložnici a pokojíčku vestavné skříně na míru. V koupelně je rohová vana, dvojí osvětlení. Byt je o osobním vlastnictví - bez žádných závazků a prodávají majitelé. Realitky prosím nevolat. Volné od srpna. V případě zájmu volejte nebo pište: 736 451 156, prodám, na prodej,Prodám byt s balkonem 3+1 ve Zlíně, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace