Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízím k prodeji krásný slunný nadstandardně zrekonstruovaný byt 2+1 o výměře 56 m² v osobním vlastnictví v Třebíči na ulici Spojenců. Byt se nachází ve 4. patře zatepleného domu z 6 NP, s novým výtahem a novou střechou. Byt je orientován JJV obývací pokoj + kuchyň, SSZ ložnice. K bytu náleží 1x sklepní kóje + 1 společný sklep a sušárna. Byt disponuje zděným jádrem a lodžií, je velmi úsporný s nízkými náklady na vytápění. V bytě je přípojka na internet přes optiku. Součástí bytu jsou bezpečnostní a protipožární vstupní dveře, komora pro skladování (2 m2). Byt má skryté vedení topení v sádrokartonové příčce, krásné široké parapety, jednotnou plovoucí podlahu a odhlučněné podhledy v celém bytě. V koupelně jsou v podhledu zabudovány reproduktory. Součástí bytu je moderní kuchyňská linka a vestavěné skříně v koupelně, chodbě a ložnici. V bytě jsou instalovány krásné dřevěné dveře se skrytým kováním + 1x posuvné do pouzdra. V blízkosti školka, škola, supermarket, lékárna. , prodám, na prodej,Prodám krásný slunný nadstandardně , prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace