Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízím k prodeji velmi pěkný byt 3+1, 78m2 se sklepem 4m2 v klidné lokalitě s výhledem do zeleně a přesto výbornou dostupností (5 minut chůze) na metro linky C Kobylisy, tramvaj i BUS. Byt v 3+1 v lokalitě Praha 8 Kobylisy se nachází ve druhém poschodí cihlového domu. Po vstupu do bytu se ocitnete ve vstupní hale s dlažbou vestavěnými skříněmi po levé straně. Z haly se vstupuje do všech místností, tedy žádný pokoj není průchozí. Po levé straně se dále nachází vstup do koupelny a samostatného WC. Po pravé straně se nachází dětský pokoj s plovoucí podlahou a mezonetovým spaním. Dále ložnice s parketami. Proti vstupním dveřím se vchází do obývacího pokoje, který je spojen s jídelnou a kuchyní. Podlaha v obývacím pokoji je prkenná. V Bytě 3+1 Praha 8 Kobylisy a samozřejmě v celém domě jsou nové stoupačky vyvedené v plastu. Byt 3+1 v lokalitě Praha 8 Kobylisy je velmi pěkném stavu, se započatou částečnou rekonstrukcí. V okolí domu na Praze 8 Kobylisích se nachází veškerá občanská vybavenost jako jsou školy, školky, obchody, úřady, zdravotnické zařízení, sportovní areál, koupaliště, a další... Dům má novou střechu a nové vstupní portály. Důležité je, že začátkem roku 2013 bude doplacena anuita a byt bude možné převést do osobního vlastnictví, což navýší hodnotu bytu. V případě jakýchkoliv dotazů na byt 3+1 Praha 8 Kobylisy, mne neváhejte kdykoliv kontaktovat., prodám, na prodej,Prodám pěkný útulný byt 3+1 o výměře 78m2 v cihlovém domě v klidné lokalitě Praha 8 Kobylisy, ul. Vr, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace