Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Exkluzivně nabízíme k prodeji zařízený byt 2+kk o výměře 48m² s lodžií 6m². Byt je v osobním vlastnictví a nachází se na Praze 9 v Letňanech, ul. Chotěšovská, nedaleko metra Střížkov a Prosek. Byt je ve velmi dobrém stavu a nachází se v 1. patře panelového domu, který byl postaven v roce 2005. V bytě jsou k dispozici 2 pokoje (jeden pokoj je menší), kuchyňský kout, koupelna, oddělené WC a komora. K bytu náleží sklep 4m². Kuchyně je vybavena linkou včetně spotřebičů (lednice, elektrická trouba, varná deska, digestoř, myčka, mikrovlnná trouba). Je možnost přenechat i ostatní vybavení bytu. Na podlahách je plovoucí podlaha, koberec, lino nebo dlažba. Okna jsou plastová. K dispozici je kabelová televize a internet od UPC. Parkování je možné u domu. Autobusová zastávka je vzdálena jen 300m od domu, blízko jsou stanice metra Prosek a Střížkov. V okolí je veškerá občanská vybavenost (obchodní centrum, pošta, poliklinika, aquapark, sportoviště). Byt je vhodný i k dalšímu pronájmu, neboť je na dobrém místě ve vyhledávané lokalitě. obec: Praha číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 269213, prodám, na prodej,Prode 2+kk/L, 54m², Praha Letňany, ul. Chotěšovská, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace