Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

SLEVA- družstevní byt v blízk.(cca 20km) od Brna - Zbýšov, čtvrť Padělky. S financováním pomůžeme. Klidná čtvrť, cihlový, zatepl. BD, před domem je parkoviště s dostatkem parkov. míst pro obyvatele i návštěvníky. Za domem - velká zatrav. plocha, využ. jednotl. domy např. pro posezení, věšení prádla atd.Dům je zateplen, plast. okna, vstupní dveře. PENB-nedodán-en.tř.G. Byt (užit. plocha= byt+sklep =59,8m2), vyklizen. Byt je 1. p. BD. Vstup do předsíně (cca 2,35m2), z ní do koupelny s roh. vanou a WC (cca 4,65m2), do ložnice s oknem na V (cca 13,76m2), do jídelny, zde je vstup jednak do kuchyně s oknem na SZ (cca 13,86m2) a nebo do obýv. pok. s oknem na V(cca 14,82m2). K bytu je velký sklep s oknem (cca 10,36m2) i pro např. vybud. vlast. posilovny. V suterénu je i sušárna. Kuchyně- zánovní kuch. linka se spotř. (led. el. sporák) s protilinkou. Podlahy dlažba, vinyl. Topení-vlastní plyn. kotel. Cena vč. provize a všech poplatků- další info na tel. S financováním rádi pomůžeme., prodám, na prodej,Prodej 2+1 bytu cca 20km od Brna, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace