Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Velice pěkný, světlý byt 2+kk/L (52m2) v cihlové novostavbě z roku 2003, ve velmi žádané a atraktivní lokalitě Praha – Spořilov. K bytu náleží kryté garážové stání (přímo v domě, 12 m2), lodžie (1.4 m2) a sklep (2 m2). Parkování dalšího vozu před domem bez problémů. V bytě je plovoucí podlaha, v koupelně dlažba.Plastová okna.Bezpečností dveře.Samozamykací zámky u vchodových dveří.Systém Logotherm (topit lze kdykoliv). Byt je plně vybaven - kuchyňská linka se značkovými spotřebiči, velká vestavěná skříň v ložnici, botník v předsíni, skříňka v koupelně, velká obývací skříň, záclony a žaluzie, jídelní stůl, židle, křesla, postele, pračka AEG, lednice Electrolux. Možnost procházek či vyjížděk na kole v bohaté přírodní zeleni v okolí (Hamerský rybník, biokoridor Botiče, Záběhlický zámek, přírodní rezervace Hostivař, Toulcův dvůr, Kunratický les). Bohaté sportovní vyžití v okolí: areál Hamr (tenis, squash, aerobic, fitness), bowling, fotbalový areál ČAFC. Výborné dopravní spojení., prodám, na prodej,Prodej 2+kk/L+gar.stání,cihl.novostavba,Spořilov, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace